BEFORE

Houses and apartments have a soul. You sense it immediately when you walk in. Some places are touching, some not. It has nothing to do with the state or style of the renovation, or money that has been put towards the decoration. My dear friends have bought a wonderful house in Brussels. The house  dates back to 1895 and  it has so many stories to tell. The renovation is going on but a lot of old spirit is kept. The tile floors downstairs are something else. I can almost hear the sound of ample long skirts sweeping the floor.

Uskon, että taloilla ja asunnoilla on sielu. Sen vaistoaa heti, kun kävelee sisään. Toisten paikkojen tunnelma liikuttaa, toisista haluaa pois. Eikä sillä ole tekemistä tilan tyylin, kunnon tai remontin kanssa. Rakkaat ystäväni ovat ostaneet Brysselistä talovanhuksen, joka on rakennettu 1895. Ihana talo, jolla on monta tarinaa. Monen sukupolven kerrostumia ja tavaroita. Näillä upeilla lattioilla on kävelty runsaat  hameenhelmat kahisten, sen voi melkein kuulla.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s