WORLD DESIGN CAPITAL IS HERE

As Helsinki is officially the WDC in 2012, Mum´s is launching one-off coat hangers to celebrate it. Ethical designs are made by hand at home by South African artisans. The materials are wire and leftover phone cable. Charming idea! 

No niin, Helsinki on nyt virallinen designpääkaupunki 2012. Mum´s lanseeraa sen kunniaksi sarjan uniikkihenkareita. Ne on valmistettu Mum´sin vaijeripajalla työllistäen eteläafrikkalaisia käsityöläisiä. Materiaalina on vankka metalli ja ylijäämäinen puhelinjohtovaijeri. Ovatpa ne hauskoja!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s