WHERE ARE THE KEYS?

Have you ever lost your keys? I keep losing mine daily. At the Ambiente there was this tiny, funny garage for the keys by Corpus Delicti. Mind you, it would not help me finding things from my handbag.

Hukkaatko avaimesi usein? Minulle se on arkipäivää. Ambientessa näin Corpus Delictin pikkuruisen autotallin avaimille. Hauska idea, mutta ei tosin helpota sitä ongelmaa, ettei käsilaukusta koskaan löydä mitään.

5 thoughts on “WHERE ARE THE KEYS?

  1. Ihana! Suosikkiautoni. Minulla onkin tallainen avaimenperä, mutta ei sille autotallia. Koin ongelmaksi sen, että auto oli niin iso ja käsilaukussa pyöriessään kolaroi itsensä. Otin sen pois arkikäytöstä, kun kävi sitä niin sääliksi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s