ANTHROPOLOGIE

We visited Anthropologie shop in Santa Monica. The shop is like a set of a play. So much to see, so many stories, such a nice mix of lifestyle stuff. The bag made from an old bird painting was fun. I guess you can´t make me into a minimalist.

Kävimme Anthropologie-kaupassa Santa Monicassa. Kuin astelisi sisään näytelmän lavastukseen. Tarinoita ja tunnelmaa, paljon nähtävää. Vanhasta lintu-maalauksesta tehty laukku oli herkkä. Kiva kun kauppojen sisustuksessa nähdään vaivaa. Kai se on hyväksyttävä, että olen kaukana minimalistista.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s