SELLING AND BUYING

There was a jumble sale happening arranged in a photography studio. Great, I thought, now I can get rid of some stuff. Well, I did not sell much, instead I came home with these wonderful Kumela glasses. A friend of mine also gave me these ridiculous lampshades, they are so ugly, they are really nice. My children hated them, which came as no surprise.

Eräällä valokuvastudiolla järjestettiin kirpparitapahtuma. Mahtavaa, pääsen eroon tavarasta. Myynti ei ollut kovin kummoista, palasin nyyttien kanssa kotiin. Mutta ostinpa ihanat Kumelan lasit. Ja ystäväni antoi minulle kaksi hassua lampunvarjostinta. Ne ovat niin rumat, että niissä on jotain tosi sympaattista. Lapseni inhosivat niitä, totta kai.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s