OMHU AND WEGMAN

Omhu is Danish and means ”with great care”.  The company claims that life is  imperfect and beautiful. I agree. I really like their colourful walking canes. Simple and practical. More of this please. The pictures taken by William Wegman are via Omhu webpages. Hope you don´t mind. http://www.omhu.com

Tanskalainen yritys Omhu on sitä mieltä, että elämä on epätäydellistä ja kaunista. Oikeassa ovat. Omhu-kävelykeppi on värikäs, kaunis ja yksinkertainen. Lisää tällaista muotoilua. William Wegmanin kuvat on lainattu Omhun sivuilta. Toivottavasti kukaan ei loukkaannu. http://www.omhu.com

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s